maanantai 14. helmikuuta 2011

Ensimmäisten päivien settiä by SamiH

Morooo!

Käytiin tänään vähän kaupungilla poikain kans seikkailemassa ku saatiin nuo kolme kuukautta julkisilla liikkumaan oikeuttavat kortit hommattua. Sain siis ostettua nettipiuhan niin pääsee nyt verkostoitumaan vähän helpommin. Ostin ko. liikkeestä viimisen viien metrin piuhan, niin en sitte kehannu rakkaalle kämppikselle ostaa 30 metrin piuhaa. Se kyllä sano, että jos olisin ostanu sen niin se ois hirttäny minut siihen ylijäävään 27,5 metriin :--D Hieno kämppis tuo Tyrnävän perunakeisari S.Anttila AKA Santtila. Muttanii, käytiin myös tutustumassa vähän tuohon meiän universityyn, sielähän oli ainaki näin alkuun kaikenlaisia kivoja eläin"kirjastoja" ym. Oli vaan pirusti täytettyjä elukoita, metsätuhonäytteitä ynnä muita vastaavia. Vähän niinku meillä Rovaniemellä, mutta 30 kertaa isommassa koossa.

Ei oo tosiaan tullu näistä ensimmäisistä päivistä täällä vielä kirjotettua mittään. Onhan nuo toverit kirjotellu jotaki, mutta pitäähän sitä itekki saaha tuubaa eetteriin että tulee hyvä mieli. Matkat tänne suju hyvin, onneksi oli kokeneita metropoliitteja mukana matkaamassa tämmösen ulkomaanoviisin kans. Ekana päivänä nuo meiän tsekkiläiset kaverit autto meitä monella tavalla; vei asemalta asuntolaan, käytti kaupassa ja vei vielä pubiinki. Pubissa oli mukava saaha ensikosketus paikalliseen pubikulttuuriin, joka on kyllä melekosen erilaista ku meillä kotosuomessa. Siitä varmaan myöhemmin lisää. Pääpiirteittäin kuitenki kalja ja ruoka on halapaa isolla haalla.

Innokas kaveri lentokoneessa
Boijjaat eka kertaa Pubissa.
Torstaina käytiin sitte paikallisissa tippukiviluolissa käppäilemässä ja kattomassa senssejä. Harvinaisen hienot jutut oli kyllä, usiampia kilometrejä semmosia maantietoa opiskelleen jannun silmää miellyttäviä stalagmiitteja ynnä muita tappeja. Reissussa oltiin muitten ERASMUS-oppilaitten kans, jokka vaikuttas ainaki päälleppäin ihan mukavilta tyypeiltä BD

Tippukiviluolien huudeilta
Ite luolista, en kyllä tiiä onko kuva oikeinpäin mutta anygays.


Tippukiviluolien jälkeen lähettiin läheiselle TSEKKILÄISELLE PANIMOLLE (capseilla siksi, että on sen verta käymisen arvosia paikkoja) kattomaan oluenvalmistusmenetelmiä sekä syömään hyvää ruokaa & maistelemaan paikallisen panimon tuotteita. Ei ollenkaan paskempi reissu, sanois mettätalousopiskelija.

Jyri innokkaana panimon edessä
Pojat olennaiseen keskittyneenä panimon "tehtaan myymälässä"



Torstai-iltana oli myös jotku vaihto-opiskelijoille järjestetyt bileet kylän keskustassa. Ne oli jossaki meleko persaukisessa rovaniemen Doris-kopiossa. Päästiin kuitenki verkostoitumaan muitten ERASMUS-opiskelijoitten ja tuutoreitten kans. Jokainen opiskelijahan tietää verkostoitumisen tärkeyden. Tai ainaki Rautasen Mikko tietää. Perjantaina käytiin sitte koululla tutustumassa mutka ja zumbailtiin jotaki sielä muitten erasmuksien, eli errujen kans. Lauantaina oli sitte erruille järjestetty matka tuonne eteläiseen Moraviaan, missä käytiin tsekkaamassa joku keskiaikanen, tai meleko vanaha linna kuitenki. Sen jäläkeen käytiin syömässä once again joku tsekkiläinen beisicmättö. Siittä lähettiinki sitte paikallisiin katakombeihin pöljäileen muitten zumbapartion jäsenien kans. Olihan seki melko sykähdyttävä paikka, 27 kilometriä vanhoja tunneleita kaupungin alla. Se itte kaupunki, jonka nimiä en nyt jaksa kaivaa esille, oli muutenki ihan mellevä paikka. Semmonen idyllinen viiniviljelmäpaikka missä vois vanhuuspäivillä vetää itte Zetorilla rinkiä...

Katakombin kaveri morjestaa blogin lukijoita!

Sunnuntaina laskettiin teli alas ja otettiin leebeniä, lukuunottamatta ulkona ruokailua mikä sovittiin jo perjantaina etukäteen. Täälähän on tuo ulkona syöminen melko halpaa hommaa, perus (upporasvassa paistettu lihamättö) maksaa kaljan kans 5-6 euroa. Kaljaahan täälä juuan kaikkien ruokien kans koko ajan. Suits me.

Tänään on siis maanantai ja ensimmäinen koulupäivä takana. Illalla on jossaki uudessa mukihelevetissä (kapakki, kuppila, baari) ystävänpäiväbileet, mihin lähetään kattomaan meisingit. Se ois siis illan suunnitelma, sitä siis toteuttamaan. Palataanpa astialle jne, toivottavasti fellow-mettäpojat laittaa nohevia juttuja tänne suurien ihmismassojen luettavaksi. Over&Out


-SamiH



6 kommenttia:

  1. Soankylän poijjat taitaa olla aivan rajastaan hyviä tuossa verkostoitumisessa :D Kenttätien palvekeskus (vrt. Tuulen tupa) pulloon pyssykylän poikia! Suatan se mieki vain asua siellä vai missä se oli!?

    pokračovat ve stejný model, a tak jsme!

    T:Gun vesnice chlapec

    VastaaPoista
  2. Hyvää settiä Sami! (olet kuningas...)

    VastaaPoista
  3. Parahin Samih, olet huijannut lukijoitasi joita on jo satoja ehkä jopa kymmeniä. Selvästikin tippurikiviluolat vaimitkäneoli on otettu pittiövaaran sensseiltä(been there) ja katakombin kaveri näyttää erittäin paljon Lätsältä ´:O ja mitä katakompeihin tulee nii soankylän wanhakirkkohan se on ja nuo pupit on roopesta erissä valossa (selvinpäin)
    Ei vaines, siistit senssit käydä "koulua" BD kattelinki että tuolta yheltä kalliolta ois heleppo "vahingossa" tipahuttaa revohka kiinaan asti.
    Keep it coming !
    Terveisin jääkenttien (anti)sankari Ile :)

    VastaaPoista
  4. Cherio mate täältä jet lagia vieläki aiheuttavasta maasta! Sydäntä lämmittää huomata kuinka kierosti sama huumorintaju meillä vieläki on: tipahin ihan täysin ku näin tuon catacombi-morjenstajan kuvan :D Hyvä blogi, pitäkää lippu korkealla ja Jesus Christ Superstar mielessä!

    t: ruuan hinnasta kateellinen Olli

    VastaaPoista
  5. Haha! Mahtavaa pojat, tällasta lisää! uskallan puhua useamman ihmisen puolesta että sadat blogin lukijat oottaa innolla mihin vielä päädytte nuitten ybersuper halpojen oluiden saattelemana..

    ja ville.. ootan innolla niitä lenkkeilypostauksia sieltä.. vieläkö on lenkkarit tallella vai joko on heitetty roskiin todellisuuden iskiessä vasten kasvoja?

    t.karhunrajakaatajanjääkärintien asukki

    VastaaPoista
  6. Vesa Keskisen naapurin sanoin, "Tule pois sieltä, sä oot ihan sekaisin siellä netissä! Tuu kotia sieltä"! t.JH

    VastaaPoista