keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Yksinäinen yliopisto-opiskelija

Muutaman päivän sairastelun ja jäätävän ihmispelko episodin jälkeen pääsin vihdoinkin aloittamaan opiskelut. Homma alkoi yhdeltä landscape recreologyn merkeissä. Kurssista sai sellasen mielikuvan että viis pojoa heilahtaa melkosen helposti. Opettaja kyseli meiltä mitkä on maailman seitsemän ihmettä ja pisteitä jaettiin sitä myötä. Se kuka kahmii eniten pisteitä kevään aikana näistä pikku kyselytuokioista voittaa jonkun palkinnon. Vähän niinku leikkikoulussa aikoinaan. Näitten kyssäreiden lisäks pitää värkätä kaks 10min esitelmää, tentti and that's it. Mut eipä se vissiin hirveen suosittu kurssi ollu ku meitä oli vaan neljä opiskelijaa. :O (plus Jyri joka ei ollu paikalla)
Vähän ajan päästä alkaa dendrologian tunnit ja täällä ei näy ketään. Kaikki suomalaisetkin tais olla kämpillä nukkumassa. Nii että oonkoha mie oikeessa paikassa??  

Illalla on tiedossa taas übersosiaalista meininkiä. Välimeren D block järjestää taas vaihteeksi Sangria Partyt ja valitettavasti meiätkin on kutsuttu. Sitä ennen pitäs piipahtaa vielä Puolalaisten ystäviemme tykönä, jotka lupas tarjota sitä polskivotkaa. Mitä se sitten liekään.. Totta puhuaksee ei hirveesti jaksais hupsutella mut ties vaikka ne litkut karkottais nää taudin rippeet lopullisesti. Todennäkösempää on tietenkin tartuttaa koko poppoo kun näitä kynsiä siellä sangriakulhossa kostuttaa. Oh well...vastuuntunto on perseestä.. Sangria Partyjen jälkeen on jonki näköset pippalot tuolla kylillä mut ne mie taian kyllä jättää välistä. 

Tavotteena ois koulun jälkeen hakee city centterissä muutamat kalsarit ja ehjät kengät. Muut pojat sen sijaan meinas IKEAan. Ikäänku niitä ei ois Suomessa?? :O



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti