maanantai 28. helmikuuta 2011

Suomikuvan levittämistä maailmalle Mettäpojat-tyyliin!

Moro!

Ei reissua iliman tonnin vahinkoa, eikä viikkoa iliman Mettäpoikien tuubatööttäystä. Siirtykäämme siis suoraan asiaan, eli mitä täällä onkaan edellisen avautumisen jälkeen tapahtunu!

Suomi-Puola -pippalot

Järjestettiin tosiaan torstaina muille vaihtareille (lähinnä Ranska-Puola -osastolle) Suomi-aiheinen viinaksenmaisteluiltama, jossa tarjottiin surkeitten juttujen lisäksi suomalaista perinnemusiikkia. Koska ruuantekotaito on melko rajottunutta tässä mettäläisten symbioosissa, puolalaiset ystävämme lupasivat tuua pippaloihin oman maansa perinteistä ruokaa. Jalo ele heiltä, ja mätöt oliki varsin hyviä! Eihän me kyllä toisaalta oltas saatukkaan aineksia meiän perinneruokiin, ku ei kehtais mittään punapeuraa lähtiä tuolta pellonlaialta Leathermannin kans mettästään. Anyways, me tarjottiin suomalaista Finlandia-vodkaa ja KOSSUA muun maailman asukeille. Onneksi edellämainittuja viinaksia saa tuolta meiän kantiskaupasta InterSparista, ihan siittä vaippahyllyn vierestä. Muistaakseni saatiin kaikki viinat juotuaki, eli ei se huonosti menny. Kaikenkaikkiaan kivaa oli ja saatiin herätettyä pahennusta mm. respan mummossa (ei Bronttis). Saatiin myös seurueeseen unkarilaista ja portugalilaista väriä, eli nappiin meni tämäki homma. Jos ei näillä sensseillä ala Suomikuva leviään niin olokoot sitten iliman!

Syöntiä ja juontia, huomaa FISUpullo alavasemmalla!

Jyrki salaattikulhon kimpussa, huomaa suosiotaan alati kasvattava SUOMI-pipo!

Simppaa ei kiusata!

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!


Perjantaista ei sitten jäänykkään paljoa käteen, kyseessä oli harvinaisen matalan energian päivä. Lauantaina katottiin poikain kans suomalaisia laatuleffoja, eli Irwinistä ja Hurriganesista kertovat leffat. Pojjaat saatto siinä melankolian ja itsesäälin puuskissa muutaman viskipullonki tyhjentää. Mikä sen parempaa koti-ikävän parantamista täällä maailmalla ku nuin tervehenkinen toiminta? No ei mikkään!

Kapteeni Puikko ja VAT 69. Korkki on vieläki hukassa.


International Market

Tännään oliki sitten International Market. Homman nimi on se, että vaihtarit saa tuua esille oman maansa kulttuuria juomien, ruokien ym. vastaavien muodossa pienelle esittelypöydälle. Samalla tarkotus ois jakaa vähän informaatiota omasta maasta ja koulusta. Mehän oltiin asianmukasesti aikasin liikkeellä tämän asian suhteen, eli aloteltiin suunnittelu eilenillalla vähän ennen puoltayötä. Juurikaan meillä ei ollu käryä siittä, että minkälainen tapahtuma on kyseessä. Peikkomaisella flaksilla ja mangustin itsevarmuudella siitäki kuitenki selvittiin, ja saatiin aikaseksi mielestämme meleko mellevä koju Suomikuvan maailmalleviemiseksi! Marketissa oliki sitte tuomareita, jotka arvosteli itte kukasenki maan ständin suunnittelua, ruokatarjontaa, informaatiota yms. Perussuorituksella napattiin paras sija informaatioständikategoriassa ja kokonaiskilpailussa toinen sija! Rakkaat ystävämme Eset vei jollaki ilveellä (todennäkösesti valehtemalla ja filunkipelillä) voiton. Tuomarit ei selvästi osannu asiaansa, ku ei päästy ees kolmen parhaan joukkoon ruokaständikategoriassa. Vai miltä kuulostaa kattaus:

-Purkkihirvenlihaa vatsantäytteeksi
-Kahvia ja lettuja makuhermoja kutkuttamaan
-Suomalaista suklaata jälkiruuaksi
-Ja tietysti Finlandia-vodkaa kyytipojaksi

Täten väitän, että jos Mexico voittaa ruokakategorian jollaki jeesuksenaikasella kaljakattauksella, ovat tuomarit väärässä, ja minä oikiassa! Ei saa kuitenkaan olla kärty ja katkera, vaan pitää niellä tappionsa lisäksi Finlandiapullon jämät, ja tyytyä kohtaloonsa. Yritettiin ainaki! Soitettiin muuten Eppu Normaalia koko päivä ja näytettiin kuvia mm. Ponssesta ynnä muista suomalaisista lippulaivatuotteista. Pitäs pikkuhilijaa alakaa näkymään korvauksia Mettäpoikien tilillä, köh köh!


Hirviö valmistelee kattausta

Audiovisuaalinen järjestelmä ja maailman tyylikkäin kahvinkeitin!

Elintarvikevastaava Vesber

Ei oo turha reissu, kato Diplomi!

Että näin! Hävittiin Eseille, voitettiin koko muu maailma!


Semmosta Tsekinmaalla helmikuun viimemetreillä. Huomena ois jonkunäköset mettäpuolen tanssiaiset jossaki joskus, että saa nähä jos sen kävis kattomassa. Muita suurempia suunnitelmia ei vielä ole, mutta eikhän me jotaki taas keksitä. Niijoo ja ku oli alussa puhetta siittä tonnin vahingosta, nii pitäähän se tälläki reissulla semmonen olla.

Uus paikka vesihanalle?

Eli rakkaitten naapureittemme Jyrgenin ja Tytin iloksi seinään ilmesty märkä ja kuuma läntti. En tiiä paljoa hotspoteista, mutta väittäsin tätä vesivahingoksi. Saa nähä puretaanko koko rötiskö vai tuuanko niille vain pyyhe tilapäispysyväisratkasuksi. Pidetään tätäki tilannetta yllä kaikenvaralta.

Ei mulla muuta, nähkää näkyjä! Take care now, bye bye then!

-SamiH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti