torstai 17. helmikuuta 2011

Sangriabileitä ja mölkynmetsästystä

Ahoj!!

Kirjotusten tahti kiihtyy,  kuin myös laadun tason laskeminen! Kuten Vesber tuossa jo kertoki, niin käytiin eilen puolalaisten tykönä maistelemassa vähän vodkaa ja samalla nähtiin eka kerran espanjalaisten sangriapartyt. Olihan sielä taas melkonen kulttuurien sulatusuuni käynnissä ja meininki semmosta, ettei Suomeen osais vastaavaa kuvitella. Ideana on siis se, että keskiviikkoisin annetaan eräälle espanjalaiselle 50 korunaa (vähän reilu kaks euroa), ja hän käy sitte paikallisesta InterSparista ostamassa koko rahalla sangriatarvikkeita ja kuppeja. Illalla asuntolan kakkoskerroksen käytävälle viritellään kaiuttimet, läppäri ja parinkymmenen litran astia sangriaa. Ihmiset saa sitten juua sitä niin paljon ku jaksaa ja sangriaa tehään aina lisää. Douppii shittii!

Perussettiä

Innokas kaveri

Sangria-maljakko

Tänään lähettiin mettästämään mölkkyä Brnon lähiseuduilta. Keissi oli se, että ystävämme Simpan kaveri oli ollu Saksassa vaihdossa ja tehny vaihtoaikana saksalaisesta jalopuusta Leathermanilla oman mölkkypelin! Tyypeillä on siis joku kisa, että kuka pelaa mölkkyä suurimmassa määrässä eri Euroopan maiden pääkaupunkeja. Hieno meininki! Muttanii, vaihdon loppuessa kaveri oli ostanu isälleen auton Saksasta, ajanu Brno:hon ja kätkeny mölkyn eräälle ratapihalle odottamaan meitä. Me lähettiin sitten reissuun kartan, koordinaattien ja kätköpiirrustuksen kera. Mölkkypartio koostui Sinoli-Samulista, Simpasta, itsestäni, Nokista, Vesberistä sekä naapurinpojasta Vilhosta. Mölkky oli melko ankiannäkösellä seudulla jollaki hylätyllä ratapihalla ratapölkkypinon alla, ja mehän pojat löydettiin se! Nyt meillä on sitte mölkmäisen mahtava Mölkky pelattavaksi tulevaan kevääseen. MAHTAVAA!

Partion ensiaskeleet Dormitorylta

Nuot mie ammun sitten ens syksynä Vuotsossa

Kätkö lähenee

Itse maestro Simppa kätköllä tuore löytö edessään!

Oikeaoppinen mölkpaketti

Saksalainen jalopuumölkky

Mukana oli myös Mölkkyevästä!

Hieno paikka tää Brno (kuvanottopaikasta alle puoli kilometriä Brno:n suurimpaan ostoskeskukseen...)
Mölkynmetsästysreissu oli siis suuri menestys! Ehkäpä juuri sen innoittamana lähemmä huomena suomalais-ranskalais-puolalaisella delegaatiolla Wieniin viikonlopuksi paikkoja kattelemaan. Matkat maksaa jotain 15 euroa ja yöpyminen entiiämissä kympin. Äidin pikku poika lähtee muillemaille....

Ei tässä tämän kummempia, palaillaan taas astialle jahka astiaa ilmestyy

Nähkää näkyjä!

-SamiH

1 kommentti:

  1. Tää oli ehkä paras postaus !! Hyvä Sami heheheh oivoi alakopa tässä iteki muistelemaan omaa vaihtoaikaa Saksassa :PP Kiitoksia näistä, teitä seurataan....!

    (pitääkö tää nyt olla sitte joku salaperänen ööö noh:)
    t. alaisesi, kesätyttö_93 a.k.a ODE
    =DD

    VastaaPoista